Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Tα Αμερικάνικα πολεμικά τώρα δένουν και στην Σαντορίνη! Όλη η χώρα ορμητήριο πολέμου στη διάθεση των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ!



Δεν έχουμε τονίσει λίγες φορές ότι η πολιτική του βαθέματος της εξάρτησης που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απλώνει τις νατοϊκές βάσεις από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη. Είναι μια πολιτική που μας μπλέκει στο πόλεμο με το πιο επικίνδυνο τρόπο ,που κάνει ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ορμητήριο προς χρήση για τον αμερικάνικό ιμπεριαλισμό.

Δεν γνωρίζουμε αν το πολεμικό έδεσε στον Όρμο της Φύρας για στρατιωτικούς λόγους ή είναι απλά μια ολιγοήμερη στάση για να….ξεχαρμανιάσουν οι ράμπο ,πάντως έρχεται να αποκαλύψει για άλλη μια φορά ότι κάθε λιμάνι είναι στη διάθεση των νατοϊκών προς πάσα χρήση. Ακόμα και μεσούσης της σεζόν για τη βαριά βιομηχανία της χώρας(τρομάρα τους) το τουρισμό .Εδώ πρέπει να διευκολυνθούν οι προστάτες μας! Διόλου τυχαία έτρεξε να το καλωσορίσει προκλητικά ο γνωστός πρέσβης Πάιατ και από κοντά στο ρόλο της υποδοχής ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.


Αναδημοσιευουμε από το news 247:

Το USS Normandy βρίσκεται στη Μεσόγειο από τα μέσα Απριλίου συνοδεύοντας, μαζί με άλλα έξι πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry S. Truman


Στον Όρμο των Φηρών κατέπλευσε το πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ USS Normandy (CG-60). Το καταδρομικό πλοίο έχει μήκος 173 μέτρα και 400 άτομα πλήρωμα και θα παραμείνει στην καλντέρα της Σαντορίνης μέχρι την Κυριακή 27 Μαΐου.
Το USS Normandy βρίσκεται στη Μεσόγειο από τα μέσα Απριλίου συνοδεύοντας, μαζί με άλλα έξι πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry S. Truman. Σήμερα, Πέμπτη, ο ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, βρέθηκε στο νησί και συνομίλησε με το πλήρωμα, ενώ "απόθέωσε" τη Σαντορίνη με τις αναρτήσεις του στο Twitter.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, βρέθηκε στο νησί που είναι "ένα από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας, με αρχαία κληρονομιά, εκεί που περιμένει τον επισκέπτη η ζεστή φιλοξενία".
Ο κ. Πάιατ υποδέχθηκε στο USS Normandy και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου/Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων Διευρωπαϊκού Δικτύου Παράκτιων Περιοχών Ευρώπης, Γιώργο Χατζημάρκο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου