Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Έξω το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Τruman από τον κόλπο της Σούδας!



Ο τόπος μας δεν είναι ορμητήριο των φονιάδων των λαών! 

Ο ερχομός του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Truman  υπογραμμίζει με το πιο κραυγαλέο τρόπο την εμπλοκή της χώρας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Το τερατόπλοιο που δένει στο κόλπο της Σούδας είναι ένα από τα πιο φονικά γρανάζια της νατοϊκής  πολεμικής μηχανής. Η παρουσία του εδώ και λίγες μέρες  στη Ν.Α. Μεσόγειο ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά  και σηματοδοτεί την ένταση της επιθετικότητας των ΗΠΑ στη περιοχή.

Ας μη ξεχνάμε ότι δεν έχουν περάσει πολλές βδομάδες από τους βομβαρδισμούς της Δύσης  στη Συρία που ανέδειξαν με το πιο ξεκάθαρο τρόπο τους κίνδυνους ακόμα και για τη παγκόσμια ειρήνη.
Ας μη ξεχνάμε ότι κάτω από την άμεση  κάλυψη των ΗΠΑ το κράτος  του Ισραήλ μόλις προχθές σφαγίασε ξανά το λαό της Παλαιστίνης σκορπίζοντας τον αποτροπιασμό σε όλο το πλανήτη.


Η κόντρα ΗΠΑ-Ρωσίας αλλά και των υπόλοιπων ιμπεριαλιστών για το ξαναμοίρασμα του κόσμου συνεχώς καταστρέφει χώρες ,μακελεύει και τρομοκρατεί λαούς. Ήδη η Μεσόγειος είναι γεμάτη στόλους,ενώ η ένταση πυροδοτείται συνεχώς, βάζοντας μπροστά σε πραγματικούς  κινδύνους όλους τους λαούς της περιοχής .

Σε αυτό το εξελισσόμενο μακελειό, η  βάσης της Σούδας καθόλου τυχαία, επαινείται με κάθε ευκαιρία από νατοϊκούς στρατηγούς και αποτελεί κρίσιμο στήριγμα για όλες τις δολοφονικές δράσεις του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στη περιοχή.
Νέες νατοϊκές  βάσεις στήνονται από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη ,οι κοινές  πολεμικές ασκήσεις δίνουν και παίρνουν, ενώ ο Αμερικάνος πρέσβης αλωνίζει τη χώρα παρεμβαίνοντας επί παντός επιστητού.  Η αντιδραστική συμμαχία υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ με το κράτος σφαγέα του  Ισραήλ μας κάνει συμμάχους με το πιο λαομίσητο καθεστώς στη περιοχή που είναι σε πόλεμο με όλους τους γύρω λαούς.

Είναι φανερό ότι η πρωτόγνωρη εμπλοκή της χώρας μας στο άρμα των ΗΠΑ που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,μας βάζει μπροστά σε σοβαρούς πολεμικούς κινδύνους.
Να γιατί δεν έχουμε κανένα λόγο να ανεχόμαστε την παρουσία των βάσεων του θανάτου στο τόπο μας και τη μετατροπή του σε ορμητήριο των φονιάδων.
Να γιατί δεν έχουμε κανένα συμφέρον να  καλοδεχόμαστε τους στόλους και τα αεροπλανοφόρα τους. Να γιατί πρέπει να αντιταχθούμε στη μετατροπή της πόλης μας σε ξέφραγο αμπέλι όπου θα αλωνίζουν οι  νατοϊκοί ράμπο σε καθεστώς πλήρους ασυλίας.

Είναι ανάγκη να βγούμε μαζικά  στο δρόμο για να ακουστεί όσο γίνεται πιο δυνατά ότι τα αεροπλανοφόρα και οι βάσεις του θανάτου είναι ανεπιθύμητα στο τόπο μας. Να  ταχτούμε ξεκάθαρα ενάντια στους φονιάδες των λαών και να παλέψουμε για τη ειρήνη τη ζωή και το δίκιο μας. Είναι  η δικιά μας συμβολή στη συγκρότηση του μετώπου πάλης των λαών  ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 24/5  7:00μμ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου