Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Κάλεσμα για συγκέντρωση την Τρίτη 3/4 στις 7μμ στην αγορά,να καταδικάσουμε τις επιθέσεις του φασιστικού κράτους του Ισραήλ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ
ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Συγκέντρωση ΤΡΙΤΗ 3 Απρίλη στις 7μ.μ ΠΛ. ΑΓΟΡΑΣ

Για άλλη μια φορά ο ισραηλινός στρατός κατοχής δολοφόνησε 16 άοπλους Παλαιστίνιους και τραυμάτισε χιλιάδες. Ο αδούλωτος λαός της Παλαιστίνης συνεχίζει να χύνει το αίμα του στον αγώνα για τη Λευτεριά της πατρίδας του. Η πάλη του αποτελεί «αγκάθι» στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ –ΝΑΤΟ, ΕΕ και γι αυτό στηρίζουν τα εγκλήματα του φασιστικού κράτους του Ισραήλ.

Συνένοχοι σ’ αυτή τη γενοκτονία είναι όχι μόνο και οι άλλοι ιμπεριαλιστές και αραβικά καθεστώτα που υποκριτικά «διαμαρτύρονται», αλλά και η κυβέρνηση της χώρας, των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχει ανακηρύξει το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ σε στρατηγικό εταίρο και του παρέχει γη και ύδωρ για τις στρατιωτικές του ασκήσεις ,στις οποίες συμμετέχουν και ελληνικές δυνάμεις. Τις ίδιες μέρες που οι ισραηλινοί στρατιώτες δολοφονούσαν άοπλους Παλαιστίνιους η Ελλάδα συμμετείχε σε αεροναυτική άσκηση με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ανοιχτά της Κρήτης και φυσικά χρησιμοποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ στη ΣΟΥΔΑ.
Καταγγέλλουμε τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό. Καταγγέλλουμε τη συνεργασία της Ελλάδας με το φασιστικό κράτος του Ισραήλ.
Έξω οι ιμπεριαλιστές απ’ την ανατολική Μεσόγειο.
Έξω οι βάσεις. Να μην χρησιμοποιείται ο τόπος μας σαν ορμητήριο πολέμου.
Καλούμε τον κάθε δημοκράτη –δημοκράτισσα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό λαό τη ΤΡΙΤΗ, 3 ΑΠΡΙΛΗ στις 7μ.μ στην πλ. Αγοράς.

Η ανάπτυξη αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος ενάντια στα φιλοπόλεμα σχέδια των ιμπεριαλιστών και τους τυχοδιωκτισμού των εξαρτημένων χωρών της περιοχής αποτελεί ζήτημα ζωής για το λαό μας.


Πρωτοβουλία Αντίστασης                              Χανιά, 1 Απρίλη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου