Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!Ολοι σήμερα στις 7μμ στην Αγορά!


Ανακοίνωση – κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί το λαό και τη νεολαία της πόλης να καταδικάσει  την προκλητική απόφαση του Τραμπ για την Ανατολική Ιερουσαλήμ που ενισχύει την πολιτική της Ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη και την κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας δικαιώματος.
Η ιμπεριαλιστική πρόκληση ξεσηκώνει ήδη δίκαια την οργή των Παλαιστινίων και όλου του Αραβικού κόσμου, καθώς και την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Ανελέητα και με ωμό τρόπο οι διαδηλώσεις των Παλαιστινίων χτυπιούνται με πλαστικές και αληθινές σφαίρες και η Γάζα βομβαρδίζεται ξανά με F16.
Είναι ανάγκη να σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης και δίπλα στο δίκιο αγώνα του.
Σε μια πόλη σαν τα Χανιά έχει ήδη αποδειχθεί πως η κοινή δράση επιβάλλεται με δεδομένη την επικίνδυνη αναβάθμιση των βάσεων, για να ευνοηθεί η αγωνιστική  έκφραση της βούλησης των εργαζομένων και της νεολαίας του τόπου μας που τοποθετούνται υπέρ της Ειρήνης και με το Δίκιο της πάλης των λαών και όχι με τους σιωνιστές  και ιμπεριαλιστές  φονιάδες των λαών.
Κόντρα στο φασισμό και την τρομοκρατία των ΗΠΑ- Ισραήλ και των Τραμπ- Νετανιάχου σε βάρος των λαών ολάκερης της περιοχής, διαδηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για λεύτερη πατρίδα. Οι δυνάστες – δολοφόνοι των Παλαιστινίων, οι σιωνιστές και το κράτος τους που τρομοκρατεί και δολοφονεί όλη τη γύρω περιοχή είναι δικαιολογημένα εχθροί όλων των λαών και του λαού μας.
Ν’ απομονώσουμε, ενισχύοντας την κατακραυγή των λαών όλου του κόσμου αλλά και με την αγωνιστική αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης,  τους σιωνιστές και τους φονιάδες των λαών.
 Να καταδικάσουμε το σύρσιμο της κυβέρνησης και όλου του αστικού πολιτικού προσωπικού πίσω από τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Αυτοί που τώρα τρομοκρατούν με των λαών την πάλη θα λογαριαστούν.
Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων
Όχι στην αντιδραστική – φιλοπόλεμη συμμαχία της κυβέρνησης με το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Έξω οι βάσεις- καμιά εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών

Όλοι την Τρίτη 12 Δεκέμβρη στις 7.00μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς

Χανιά 10-12-2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου