Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Κάτω τα χέρια από την απεργία! Όλοι σήμερα στη συγκέντρωση στις 7μμ στην πλατεία της Αγοράς!


Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας  Αντίστασης

Η κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία,  που μεθοδεύει την ψήφισή της η κυβέρνηση με την ένθερμη στήριξη της Ν.Δ.,  είναι ένα από τα πιο κομβικά αντιλαϊκά μέτρα της νέας αξιολόγησης ( όχι το μόνο) που ήδη έχει συμφωνηθεί και έρχεται στη Βουλή για ψήφιση παράλληλα με το ληστρικό, για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους,   προϋπολογισμό.
Η πλέρια αποσυγκρότηση της εργατικής τάξης και ευρύτερα των εργαζόμενων είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα για το σύνολο των λαϊκών δυνάμεων.  Η προσπάθεια όμως κατάργησης του δικαιώματος στην απεργία δείχνει τι φοβούνται οι ντόπιοι και ξένοι κεφαλαιοκράτες και δυνάστες του κόσμου της δουλειάς και άρα τι πρέπει να ενισχύσουν από την πλευρά τους οι λαϊκές δυνάμεις. Τους αγώνες τους, τις αντιστάσεις τους για την ανατροπή της πολιτικής της αντιλαϊκής επίθεσης.
Η Πρωτοβουλία Αντίστασης συμμετέχει στο αγωνιστικό κάλεσμα για κινητοποίηση σήμερα στις 7.00 μ.μ. και ταυτόχρονα καλεί  στη σχετική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη στις 7.00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Χανιά  5-12-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου