Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ!


Η κυβέρνηση, με την πίεση αλλά και την ουσιαστική στήριξη της Ν.Δ. και όλου του πολιτικού προσωπικού είναι ήδη έτοιμη να προσυπογράψει μέτρα μονιμοποίησης της εργασιακής ζούγκλας, διευκόλυνσης των μαζικών απολύσεων και αναίρεσης κάθε δυνατότητας συλλογικής διεκδίκησης από πλευρά των εργαζομένων.
Ταυτόχρονα έχει ήδη συμφωνήσει νέα φοροληστεία των μισθωτών και των χαμηλών εισοδημάτων με τη μείωση του αφορολόγητου, καθώς και νέα μείωση των συντάξεων. Στη βάση αυτών των αντιλαϊκών συμφωνιών επιστρέφουν στη χώρα οι εκπρόσωποι των ιμπεριαλιστών Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.

Αρχικά τους μετονόμασαν από τρόικα σε «θεσμούς» και τώρα κυβέρνηση, αστικά κόμματα και ΜΜΕ πανηγυρίζουν γιατί επιτέλους γύρισαν για να «σώσουν ξανά» τη χώρα.  Μέσα από την πολιτική των μνημονίων για λογαριασμό ντόπιου και ξένου κεφαλαίου χρόνια τώρα κυβερνήσεις και «θεσμοί» δένουν το εργαζόμενο λαό χειροπόδαρα και τον δίνουν έρμαιο στην ακατάσχετη αδηφαγία του κεφαλαίου.  Τάχα έτσι σώζουν τη χώρα την οποία ουσιαστικά ρημάζουν οικονομικά και παράλληλα τη μετατρέπουν σε ορμητήριο των φονιάδων των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ, που υπερεξοπλίζονται συνεχώς για  νέα μακελέματα λαών.

 Ιδιαίτερα οι Χανιώτες αυτές τις μέρες παράλληλα με την καταγγελία των νέων βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, πρέπει να καταγγείλουμε ξανά την εκ νέου παρουσία του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου J. BUSH στον κόλπο της Σούδας. Να καταγγείλουμε την προσπάθεια καλλιέργειας αυταπατών για το ρόλο των αεροπλανοφόρων, της βάσης και συνολικά της πολεμικής μηχανής του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που πυκνώνει ολοένα και πιο ασφυκτικά και επικίνδυνα την παρουσία της στον τόπο μας.

Η νέα περίοδος με τον Τραμπ στην ηγεσία των ΗΠΑ, αλλά και οι διεθνείς εξελίξεις συνολικά δεν επιτρέπουν εφησυχασμούς. Η πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της φασιστικοποίησης που επιβάλλουν στους λαούς κεφάλαιο- ιμπεριαλιστές, συνοδεύεται ήδη με την πολιτική του πολέμου με τα μεγαλύτερα βάσανα να απειλούν τους λαούς ιδιαίτερα όσο καθυστερούν τα θαρραλέα και αποφασιστικά βήματα Αντίστασης.

Αντίμετρα στην πολιτική αυτή μπορούμε να οικοδομήσουμε μόνο στο δρόμο της μαζικής λαϊκής Αντίστασης. Όσοι ήδη αντιλαμβάνονται αυτή την πραγματικότητα πρέπει χωρίς δισταγμούς και με πνεύμα κοινής δράσης να βγούμε μπροστά, ξανά και ξανά.

Σα βγουν οι εργαζόμενες λαϊκές μάζες στο δρόμο, τα πάντα θα αλλάξουν!!!

Να συμβάλλουμε για να γίνει αυτό  το συντομότερο.

Συγκέντρωση Πέμπτη   2 ΜΑΡΤΗ   6.30μ.μ.   Πλατεία Αγοράς

Πρωτοβουλία  Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου